Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mestari Sinisalo, Kokki, Ikuinen opiskelija, Sarjayrittäjä, Kirvesmies, Rakennusmestari ja ties mitä muuta...

Minua on pienestä pitäen kiinnostanut hirsitalojen veistäminen ja vanhat hirsirakennukset. Olenkin ollut mukana veistämässä, siirtämässä ja korjaamassa (kengittämässä) useita isompia ja pienempiä, uusia sekä vanhoja hirsirakennuksia.
Viime vuosina olen kiinnostunut erityisesti ekologisesta rakentamisesta, jossa otetaan huomioon ympäristön kuormitus, rakennuksen käytöstä aiheutuvat päästöt ja energiankulutus sekä myös talon terveysvaikutukset asukkaisiin. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita, että talon käyttömukavuudesta tai ulkonäöstä pitäisi tinkiä. Päinvastoin, varsinkin maailmalla rakennettavat nykyaikaiset ekotalot ovat useinmiten myös käyttöominaisuuksiltaan ja designiltaan edelläkävijöitä. Tärkeintähän kuitenkin on, että sinä talon käyttäjänä saat juuri sellaisen kodin josta olet aina unelmoinut ja joka on hyvä ja terveellinen asua! Tämän vuoksi pyrin aina olemaan kaikissa projekteissa mukana heti alusta lähtien, jolloin saan mahdollisimman selkeän kuvan asiakkaan tarpeista ja toiveista. Sanovat, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Niinpä hyvänä apuvälineenä rakentamisessa ja remonteissa toimii myöskin asiakkaan (toivottavasti) tekemä leikekirja, johon hän on koonnut esim. sisustuslehdistä kuvia omista toiveistaan ja unelmakodeistaan. Unelmat on tehty toteutettaviksi!
 
Out of line... rakennusprojektien ohessa teen paljon myös muita töitä. Toimin mm. ravintoloitsijana ja matkailualan yrittäjänä, joista saan myös pääasiallisesti elantoni. Teen rakennusprojekteja omiin tarpeisiini ja asiakkailleni, en rahasta vaan intohimosta. Pidän rakentamisesta, rakennusten suunnittelusta ja kaikista uusista visioista, tahdon olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä joka opettaa samalla muita tekemään oikein.
 
Rakentavin terveisin,
 Pasi Sinisalo